ONZE WERKWIJZE

Wanneer u interesse heeft in een nieuwe badkamer komen wij geheel vrijblijvend bij u langs om uw plannen en wensen te bespreken. Terplekke meten we de ruimte nauwkeurig op en kijken met ons technisch en creatief oog wat de mogelijkheden zijn. Voor dit gesprek hoeft u geen verlof op te nemen. Wij komen wanneer het u uitkomt, zelfs 's avonds.

Op basis van uw wensen en de ruimtelijke mogelijkheden maken wij een ontwerp op maat. Deze zullen we samen met een eerste vrijblijvende offerte, tijdens een nieuwe afspraak aan u presenteren en toelichten. Het ontwerp van de ruimte presenteren wij u met unieke panorama beelden, waarbij u in 3D in uw nieuwe badkamer kunt kijken. Zo krijgt u nog een realistischere indruk van uw nieuwe badkamer.

Op basis van het plan maken wij voor u een gedetailleerde vrijblijvende offerte. Hierin omschrijven we de uit te voeren werkzaamheden en kosten en doen wij een eerste voorstel voor sanitair en tegels. Zo komen we tot een totaalprijs en een basis om mee verder te werken.

Uiteraard kunt u ook zelf een keuze in sanitair en tegels maken. Hiervoor kunt u terecht bij een van onze partnerbedrijven of groothandels. Zij hebben ruime toonzalen en zijn altijd up-to-date met de laatste trends en nieuwigheden.

Ook maatwerk voor badmeubels behoort bij ons tot de mogelijkheden. Als u het moeilijk vindt om keuzes in kleuren, vormen en afwerkingen te maken gaan wij graag met u mee naar toonzalen om u bij te staan en te adviseren.

Als al uw keuzes gemaakt en bekend zijn maken we een definitieve offerte voor u. Na uw goedkeuring hiervan maken we samen met u een planning op voor de aanvang en duur van de werken. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Voor klanten die tijdens de werken graag willen blijven douchen bieden wij de mogelijkheid een mobiele badkamer te huren voorzien van douche, toilet en lavabo.

Eens de werken begonnen zijn zullen we uw woning, comfort en privacy respecteren. We beschermen het looppad in uw woning. Water en/of CV sluiten we pas af na dit te melden. En indien nodig gaan we andere ruimtes enkel binnen na overleg met u.

Wanneer de werken klaar zijn leveren wij de badkamer altijd gebruiksklaar op. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe badkamer.