Badkamer kopen

Wilt u een nieuwe badkamer kopen? Dan is het aanschaffen van een complete badkamer heel handig. Op die manier hoef je namelijk niet zelf op zoek naar alle badkamermeubelen, badkamertegels en sanitaire voorzieningen. Bij Aska Workx kunt u een dergelijke complete badkamer kopen. Heeft u een complete badkamer uitgezocht die past bij uw wensen en smaak? Dan komen wij uw badkamer ook plaatsen.

Complete badkamers bekijken in de showroom

In de ruime toonzalen van onze partners vindt u steeds een actueel aanbod complete badkamers. Dan kunt u denken aan tijdloze, klassieke complete badkamers  en badkamers van de laatste trends.

Maatwerk badkamer kopen?

Wilt u liever een maatwerk badkamer kopen die precies past binnen uw plaatje en bij de stijl van uw huis? Ook dan bent u bij Aska Workx aan het juiste adres. Vindt u het moeilijk om keuzes te maken tijdens het proces van een badkamer kopen? Wij begeleiden u met alle plezier tijdens uw bezoek en adviseren u over kleuren, vormen en afwerkingen.

Meer weten over een badkamer kopen?

Voor meer informatie over een badkamer kopen bij Aska Workx nodigen we u graag uit in onze showroom. Wij komen ook graag vrijblijvend langs bij u thuis om uw plannen en wensen te bespreken. Dan kunnen we ter plekke kijken naar welke mogelijkheden uw huis biedt en hoe we de badkamer het best kunnen plaatsen.

Wilt u graag meer informatie over een badkamer kopen bij Aska Workx? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Waterrijtstraat 6
3900 Pelt

+32 (0) 11 494 695
(vast)
+32 (0) 486 18 65 85
(mobiel)

info@askaworkx.be

Stuur ons een bericht

3 + 2 =