Speciaal

Het kleur en materiaalgebruik in deze badkamer zijn gekozen naar functionaliteit. Het mat witte acryl achter toilet, bad en douche zorgen voor een onderhoudsvriendelijke afwerking. De wanden die niet nat worden zijn geschilderd in een lichte grijstint passend bij de vloertegels en meubelkleur. De speelse inbouw verlichting naast het bad en de indirecte LED verlichting in de douche zorgen voor een extra “finishing touch” die de badkamer tot een fraai geheel maakt!

Schoon

De natuurlijke tinten en kleuren maken van deze badkamer een harmonieus en rustig geheel. Het accent met kleine strookjes tegels, subtiel aangelicht met indirecte LED verlichting geeft de badkamer net een extraatje zonder dat het overheersend is. Een praktisch detail: aan beide zijden naast het bad zijn wasmanden op maat gemaakt. Om te zorgen dat de kleuren overeenkomen is ook het badmeubel op maat gemaakt naar wens van de klant. Al met al een schone badkamer!

Industrieel

Er is in deze badkamer bewust gekozen om de oude originele stalmuur met houten balk van vroeger te restaureren en zichtbaar te laten. Dit samen met de oude lockerkasten, de basic verlichting aan porseleinen fittingen en radiator in blank staal geven de badkamer een authentieke en industriële look. Een badkamer met karakter!

Retro

De moderne tegels met retro patroon geven de badkamer karakter! Dit zijn ook deze enige tegels in de badkamer: voor de vloer werdt gekozen voor een echte massieve parket wat een warme look & feel geeft. De wanden zijn in neutraal wit geschilderd. Dankzij de goede mechanische ventilatie is dit perfect mogelijk in een vochtige ruimte. De schuifdeur mag in de blauwe kleur, ondanks het onzichtbare railsysteem, zeker gezien worden!

Reliëf

In deze badkamer is gekozen voor een rustige witte kleurstelling op de wanden. Om het vlakke neutrale geheel wat levendig te maken is gekozen voor een accentmuur met een reliëftegel. Deze tegel geeft de verder neutrale badkamer toch een speciaal tintje. Om er warmte in te brengen is gekozen voor een mooie parketimitatie op de vloer en een mooie bruintint voor het badmeubel.

Warm

In deze badkamer werd maar één dezelfde soort en maat tegel gebruikt voor de gehele badkamer, zowel op vloer als op de wanden. Echter door de tegels in 1/3 verband te plaatsen werd het zeker niet saai. De tegel heeft een warme rustige uitstraling die versterkt wordt door het badmeubel in houtkleur die er op de lichte wanden mooi uitspringt. Het extra lichtpuntje naast het toilet geeft extra sfeer, maar is met zijn eigen schakelaar vooral prettig bij nachtelijke toiletbezoeken. 

Informeel

Deze badkamer op maat werd gerealiseerd naar wens van de klant. Onderhoudsvriendelijk, warm en praktisch waren daarbij uitgangspunten. De houtimitatie op de vloer geeft de badkamer een warme look. De warme taupe kleur van het maatwerk badmeubel sluit daar naadloos op aan. Voor de douche werd gekozen voor fris mat-witte acryl panelen die vooral in onderhoud heel functioneel zijn. De antraciet kleur tegels in de toilet nis maken deze badkamer in zijn totaliteit een informeel geheel.

Sierlijk

Een rustige witte basis op de wanden en voor het badmeubel, gecombineerd met één accentmuur bekleed met platte kiezel stenen geven deze badkamer een sierlijk voorkomen. De vloer is voorzien van parket-imitatie tegels die haast niet van echt te onderscheiden zijn. Zo is er toch de warme uitstraling van parket met de functionele eigenschappen van een tegel. Al bij al een sierlijke badkamer die gezien mag worden!

Huiselijk

Deze kleine badkamer kreeg een huiselijke sfeer mee. Door in plaats van standaard hoge kasten te kiezen voor halfhoge kasten ontstaat er een dressoir idee waar iets moois opgezet en sfeer mee gecreëerd kan worden. Door de kasten op maat te plaatsen over de volledige breedte van de muur krijgt de ruimte optisch meer breedte. De warme kleurkeuze van tegels en maatmeubels maken van deze badkamer een gezellige en huiselijke ruimte

Chique

In deze inpandige badkamer zonder natuurlijke lichtinval kozen we voor extra speciale verlichting. Achter het bad werd een valse muur geplaatst met over de volledige breedte een nis voorzien van indirecte warme LED verlichting. Ook in het plafond werden functionele inbouwspots geplaatst als hoofdverlichting. Boven de spiegel zijn heldere LED lampjes geplaatst voor het detailwerk in de spiegel. De verlichting in deze mooie badkamer maakt er een chique geheel van.

Contrast

Deze ruime badkamer op de eerste verdieping van de woning voldoet aan alle comfort; een ruime inloopdouche, een toilet en een badmeubel. De antracietkleur van de vloertegel is ook toegepast als wandtegel op de douchemuren en achterwand van toilet. Dit is niet alleen praktisch omdat vuil hier minder zichtbaar op is maar daarnaast ontstaan er mooie contrasten in de kleuren die deze toch al ruime badkamer zeker mag hebben!

Aanpassing

Voor een klant op leeftijd deden we een aanpassing in de bestaande badkamer. Het ligbad maakte plaats voor een royale inloopdouche met een douchebak voorzien van veilige anti-slip laag. Aan de wand hangt een praktische en veilige opklapbare douchezitting zodat er zowel zittend als staand gedoucht kan worden. Een stevige greep op de muur geeft de gebruiker extra stabiliteit en verkleint het risico op vallen.

Gemakkelijk

Een lange doorlopende zitbank zowel binnen als buiten de inloopdouche maakt deze badkamer gemakkelijk in gebruik. De douche is ruim genoeg om zowel zittend als staand te douchen. Daarnaast kan de zitbank dienen om shampooflessen te zetten of om de voeten op te zetten bij het wassen van de voeten. Ook buiten de douche geeft de zitbank gemak en comfort voor bijvoorbeeld verzorging van de voeten of om kousen aan te trekken.

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Waterrijtstraat 6
3900 Pelt

+32 (0) 11 494 695
(vast)
+32 (0) 486 18 65 85
(mobiel)

info@askaworkx.be

Stuur ons een bericht

11 + 15 =