Sanitaire installaties

Loodgieterswerk van alle aard voeren wij ook voor u uit. Warm- en koud waterleidingen, rioleringen en afvoeren, CV leidingen; deze basisvoorzieningen voor elke woning leggen wij aan volgens de huidige normen en regels. Ook het plaatsen of vervangen van CV ketels, radiatoren, boilers tot een kraan of thermostaat past in ons dienstenpakket. Zowel bij nieuwbouw, grote verbouwingen of kleine projectjes kunt u op ons vakmanschap rekenen. We passen ons hierbij aan uw planning aan en zorgen dat de werken klaar zijn voor de deadline of volgende aannemer.

De voorbereiding

Om uw project, groot of klein, te bespreken gaan we graag met u om de tafel zitten. Bij kleine projecten doen we dit het liefst ter plaatse zodat we de situatie kunnen bekijken, maten kunnen opnemen en technische omstandigheden kunnen beoordelen. Bij nieuwbouw of grotere projecten nemen we de bouwtekeningen aandachtig door. Voor dit gesprek kunnen we naar u toe komen of komt u langs op ons kantoor wanneer het u uitkomt, zelfs ’s avonds. We nemen de tijd om naar uw wensen en eisen te luisteren, zodat we een offerte op maat kunnen aanbieden.

De werken

Na uw akkoord voor de offerte maken we voor uitvoering van de werken bij kleine werken altijd vooraf een afspraak wanneer we komen. Bij grote projecten of nieuwbouw maken we met u een planning op die aansluit bij de bouw of verbouw van uw project.

Als meewerkende zaakvoerders voeren we uw project mee persoonlijk uit en volgen we de werken zelf op. Wij gebruiken ten alle tijden, voor elk werk en ook voor werk wat achteraf niet meer zichtbaar is kwaliteitsmaterialen. Hiermee staan we samen met ons professionele team garant voor een degelijke en duurzame installatie waar u geen omkijken meer naar heeft.

Heeft u werken uit te voeren die niet omschreven staan? Wellicht kunnen we u toch van dienst zijn, als het binnen onze mogelijkheden ligt helpen we u namelijk graag verder!

Een greep uit onze realisaties

Bekijk hieronder een aantal door Aska Workx gerealiseerde badkamers. Op de pagina realisaties bekijkt het het complete portfolio.

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Waterrijtstraat 6
3900 Pelt

+32 (0) 11 494 695
(vast)
+32 (0) 486 18 65 85
(mobiel)

info@askaworkx.be

Stuur ons een bericht

6 + 8 =