Tegelwerken

Wij leggen vloeren en tegels in alle ruimtes van uw woning, kantoor of winkel. Grote of kleine tegels, in speciaal patroon of verband, wij voeren uw werken met precisie en zorg voor u uit. Ook de bijkomende werken zoals het uitbreken van uw bestaande vloeren, voorstrijken van bestaande tegels, het storten van chappe en aanbrengen van vloerisolatie maken ons totale dienstenpakket compleet. Met hoogwaardige materialen en lijmen en een grote dosis vakmanschap, leggen we een kwalitatieve vloer waarop u kunt bouwen en leven.

De kennismaking

Om uw voorgenomen werken te bespreken komen wij geheel vrijblijvend bij u langs om uw plannen en wensen samen te overlopen. Bij renovatie meten we terplekke de oppervlakten nauwkeurig op en kijken met ons technisch oog naar de mogelijkheden en eventueel beperkingen. Bij nieuwbouw nemen we de bouwtekeningen aandachtig door. Voor dit gesprek komen wij naar u toe wanneer het u uitkomt, zelfs ’s avonds.

De tegels

Misschien heeft u de ideale tegel voor uw project al gevonden, maar als u zelf nog geen keuze gemaakt heeft voor de tegels kunt u in de ruime toonzalen van onze partners steeds een actueel aanbod van tijdloze klassiekers tot de laatste trends en nieuwigheden vinden. Als u het moeilijk vindt om keuzes te maken begeleiden wij u met plezier bij de toonzaalbezoeken om u te adviseren over kleuren, afmetingen en afwerkingen.

Wanneer we de gegevens van de tegels kennen maken we een gedetailleerde en vrijblijvende offerte voor u. Zo bent u direct op de hoogte van de kosten van uw project en leggen we een basis om mee verder te werken.

De uitvoering

Na uw akkoord voor de offerte maken we samen met u een planning op voor de aanvang en duur van de werken. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Indien we uw project tijdig inplannen kunnen wij onze werken perfect afstemmen op de eventuele werken van andere aannemers in uw woning. Voor we aan de plaatsing beginnen nemen we de tijd om met zorg en aandacht de beste en mooiste verdeling van de tegels te kiezen. Daarna worden de tegels met vakmanschap en precisie op uw vloer of muur gelijmd en met oog voor detail afgewerkt

Een greep uit onze realisaties

Bekijk hieronder een aantal door Aska Workx gerealiseerde badkamers. Op de pagina realisaties bekijkt het het complete portfolio.

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Waterrijtstraat 6
3900 Pelt

+32 (0) 11 494 695
(vast)
+32 (0) 486 18 65 85
(mobiel)

info@askaworkx.be

Stuur ons een bericht

11 + 1 =